Waarom MMA Ontstoppingsdienst?


Hallo, mijn naam is Rachid Ghazil al ruim 17 jaar actief als riool ontstopper en de oprichter van MMA Ontstoppingsdienst. Van 1997 tot 2002 was ik werkzaam als loodgieter in de bouw maar na verloop van tijd kreeg ik steeds vaker de vraag of ik ook in mijn vrije tijd hier en daar een rioolklusje kon oplossen. Door de toenemende vraag besloot ik in 2002 MMA Ontstoppingsdienst op te richten.
U zult zich wellicht afvragen waar de naam MMA Ontstoppingsdienst vandaan komt. Ik heb voor de naam MMA Ontstoppingsdienst gekozen omdat dit de initialen van mijn drie kinderen zijn.

Als gecertificeerd ontstopper begrijp als geen ander hoe vervelend een verstopping in uw afvoer, gootsteen, wc of douche kan zijn, een verstopping komt namelijk altijd ongelegen. Gelukkig ben 24/7 bereikbaar en daarom dus erg flexibel.
Stond u net op het punt om naar uw werk te gaan en zag u bij het doortrekken de WC het waterpeil ontzettend hard stijgen. Dan sta ik in no-time op uw stoep om met mijn bus vol specialistische gereedschap om verstopping zo snel mogelijk te verhelpen. Ik voer mijn ontstoppingsdiensten zowel uit voor particulieren- als voor bedrijven. Wilt u ook van uw ontstopping af, of heeft u vragen? Bel me gerust op: 0800 0705.

Betrouwbaar & Snel

Door onze jarenlange ervaring weten wij snel en precies het probleem te verhelpen. Vooraf informeren wij u over de kosten. MMA Ontstoppingsdienst staat voor Snel & Betrouwbaar. 

24/7 bereikbaar

Ik ben 24/7 bereikbaar en kom u gelijk helpen. Mijn klanten kunnen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Ik ben vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter en door mijn jarenlange ervaring heb ik alle problemen vaak meerdere keren gezien en weet hoe die het beste zijn op te lossen.

Ik help u graag met uw:


Verstopping in de WC

Verstopping in de badkamer

Verstopping in de waskamer


Verstopping in de kelder

Verstopping in de keuken

Verstopping in de tuin