Wij zijn 24/7 bereikbaar

Gootsteen ontstoppen in De Meern

Altijd bereikbaar
24/7

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

030-3080954

Overal in nederland

Geen voorrij kosten

Gootsteen ontstoppen in De Meern is onze specialiteit

Het is vervelend als de gootsteen of de vaatwasser niet meer doorloopt. Een keuken afvoer ontstoppen is daarom een klusje dat snel gedaan moet worden. Wij als professioneel bedrijf helpen je hier graag bij. Onze monteurs zijn ervaren en werken met de beste gereedschappen. Bovendien hebben ze oog voor detail, waardoor je er zeker van bent dat alles weer netjes achtergelaten wordt. En mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan kun je altijd binnen 24 uur reageren. Zo staan wij garant voor een perfecte service!

Hoe gootsteen ontstoppen bij ons werkt

Heeft u een verstopte gootsteen? Dat is vervelend want dit kan stankoverlast en een flinke laag bruin water in uw wasbak. Geen paniek, laat ons u helpen door uw gootsteen grondig te laten ontstoppen! Onze aanpak:

Wij geven 3 maanden garantie op onze werkzaamheden!

2

Monteur onderweg

Wij plannen uw afspraak direct in en sturen een lokale monteur op pad. Binnen 30 minuten zijn we bij u.

Let op; wij rekenen
géén voorrijkosten!

3

Starten werkzaamheden

Voordat de monteur aan het werk gaat, maakt hij een prijsopgave. Bij akkoord gaat hij direct voor u aan de slag. Hij gaat pas weg als het probleem opgelost is!

Zelf gootsteen ontstoppen in De Meern? Huur liever een expert in!

Wanneer u last heeft van een verstopping in de keuken, is het belangrijk om snel te handelen. Een verstopping kan namelijk leiden tot schade aan uw keuken, en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Gelukkig kunnen wij als professioneel bedrijf snel en efficiënt uw keuken afvoer ontstoppen. Dit doen wij door middel van verschillende technieken, en we geven dan ook garantie op onze werkzaamheden. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over een verstopte gootsteen of vaatwasser! Wacht dus niet langer en neem contact met ons op voor een keuken afvoer ontstopping in De Meern. U zult er geen spijt van krijgen!

Verstoppingen

030-3080954

24/7 Bereikbaar