[wp_social_ninja id="186" platform="reviews"]

Gootsteen ontstoppen in Ede

[wp_social_ninja id="186" platform="reviews"]
VCA logo

Altijd bereikbaar
24/7

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

031-8871074

Overal in nederland

Geen voorrij kosten

Gootsteen ontstoppen in Ede is onze specialiteit

Wanneer u een Gootsteen verstopt heeft is het belangrijk om snel te handelen. Dit komt omdat een gootsteen die verstopt raakt al snel kan leiden tot geurhinder in huis. Onze ervaren ontstoppingsmonteurs zijn snel ter plaatse bij u thuis in Ede en lossen het probleem efficiënt op. Als Onstoppingsbedrijf werken wij alleen met de beste machines op de markt zodat wij u een optimale service kunnen bieden incl. garantie. Wanneer u last heeft van een gootsteen die verstopt is of uw keuken afvoer niet goed meer loopt, aarzel dan niet en neem contact op met ons vriendelijke personeel. Wij helpen u graag!

Hoe gootsteen ontstoppen bij ons werkt

Heeft u een verstopte gootsteen? Dat is vervelend want dit kan stankoverlast en een flinke laag bruin water in uw wasbak. Geen paniek, laat ons u helpen door uw gootsteen grondig te laten ontstoppen! Onze aanpak:

Wij geven 3 maanden garantie op onze werkzaamheden!

2

Monteur onderweg

Wij plannen uw afspraak direct in en sturen een lokale monteur op pad. Binnen 30 minuten zijn we bij u.

Let op; wij rekenen géén voorrijkosten!

3

Starten werkzaamheden

Voordat de monteur aan het werk gaat, maakt hij een prijsopgave. Bij akkoord gaat hij direct voor u aan de slag. Hij gaat pas weg als het probleem opgelost is!

Zelf gootsteen ontstoppen in Ede? Huur liever een expert in!

Is er water in de keuken die niet wegloopt? Gebruik onze dienst om uw keuken afvoer ontstoppen. Wij zijn een professioneel bedrijf dat snel, handig is en garantie biedt. In de meeste gevallen kan er water in de gootsteen of vaatwasser opgebouwd raken. Dit is niet erg, maar als het niet wegloopt, moet u onze dienst voor keuken afvoer ontstoppen gebruiken. Wij zullen het probleem oplossen en ervoor zorgen dat het water weer wegvloeit. Gebruik onze service en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over een overstromende keuken!

Verstoppingen

24/7 Bereikbaar

Heeft u last van een ontstopping in uw gootsteen?
Wacht dan niet te lang en geef ons een belletje. Onze monteurs zijn goed opgeleid en binnen no-time bij u om uw afvoer te ontstoppen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp.