[wp_social_ninja id="186" platform="reviews"]

Gootsteen ontstoppen in Eindhoven

[wp_social_ninja id="186" platform="reviews"]
VCA logo

Altijd bereikbaar
24/7

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

040-8201556

Overal in nederland

Geen voorrij kosten

Gootsteen ontstoppen in Eindhoven is onze specialiteit

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw keuken afvoer of gootsteen, dan kunnen wij u daar snel en vakkundig van ontdoen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontstoppen van keukengerei. Dit betekent dat wij niet alleen uw afvoer, maar ook uw vaatwasser of gootsteen voor u kunnen ontstoppen. Daarnaast bieden wij ook een garantie op onze diensten. Dit betekent dat wanneer er binnen een bepaalde tijd weer een verstopping optreedt, wij deze kosteloos voor u zullen oplossen. Kortom, als u problemen heeft met een verstopte afvoer of gootsteen, dan kunnen wij u daar snel en vakkundig van ontdoen. Garantie op onze diensten is hierbij inbegrepen.

 

Hoe gootsteen ontstoppen bij ons werkt

Heeft u een verstopte gootsteen? Dat is vervelend want dit kan stankoverlast en een flinke laag bruin water in uw wasbak. Geen paniek, laat ons u helpen door uw gootsteen grondig te laten ontstoppen! Onze aanpak:

Wij geven 3 maanden garantie op onze werkzaamheden!

2

Monteur onderweg

Wij plannen uw afspraak direct in en sturen een lokale monteur op pad. Binnen 30 minuten zijn we bij u.

Let op; wij rekenen géén voorrijkosten!

3

Starten werkzaamheden

Voordat de monteur aan het werk gaat, maakt hij een prijsopgave. Bij akkoord gaat hij direct voor u aan de slag. Hij gaat pas weg als het probleem opgelost is!

Zelf gootsteen ontstoppen in Eindhoven? Huur liever een expert in!

Wanneer u keuken afvoer verstopt raakt, is het belangrijk om snel te handelen. Een verstopte keuken kan namelijk grote problemen veroorzaken. Water zal namelijk niet meer weg kunnen stromen en dat zal ervoor zorgen dat er schimmels en bacteriën gaan groeien. Bovendien is het ook erg belangrijk om te voorkomen dat er etensresten in de afvoer terechtkomen. Wanneer u dus merkt dat uw gootsteen verstopt is of keukengeur minder aangenaam wordt, is het belangrijk om snel te handelen. Onze ontstoppingsdienst is snel, efficiënt en bovendien ook erg handig. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw riolering weer vloeiend doorloopt. Bovendien bieden wij ook een garantie op onze diensten, zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat u geholpen bent. Wacht dus niet langer en neem snel contact met ons op!

Loodgieter onstoppen wasbak

Verstoppingen

24/7 Bereikbaar

Heeft u last van een ontstopping in uw gootsteen?
Wacht dan niet te lang en geef ons een belletje. Onze monteurs zijn goed opgeleid en binnen no-time bij u om uw afvoer te ontstoppen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp.