Wij zijn 24/7 bereikbaar

Gootsteen ontstoppen in Haarlem

Altijd bereikbaar
24/7

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

023-2091221

Overal in nederland

Geen voorrij kosten

Gootsteen ontstoppen in Haarlem is onze specialiteit

We kennen allemaal dat gevoel van angst wanneer we ons realiseren dat de gootsteen verstopt raakt. Langzaam maar zeker begint het water te stijgen, totdat het dreigt te overstromen. Als ontstoppingsdienst verhelpen wij uw keukenverstopping snel en efficiënt. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en technieken om uw verstopping in een mum van tijd te verhelpen. Ook garanderen wij dat ons werk van de hoogste kwaliteit zal zijn. Dus als u een keukenverstopping heeft, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij zijn er in een mum van tijd om uw verstopping te verhelpen.

Hoe gootsteen ontstoppen bij ons werkt

Heeft u een verstopte gootsteen? Dat is vervelend want dit kan stankoverlast en een flinke laag bruin water in uw wasbak. Geen paniek, laat ons u helpen door uw gootsteen grondig te laten ontstoppen! Onze aanpak:

Wij geven 3 maanden garantie op onze werkzaamheden!

2

Monteur onderweg

Wij plannen uw afspraak direct in en sturen een lokale monteur op pad. Binnen 30 minuten zijn we bij u.

Let op; wij rekenen
géén voorrijkosten!

3

Starten werkzaamheden

Voordat de monteur aan het werk gaat, maakt hij een prijsopgave. Bij akkoord gaat hij direct voor u aan de slag. Hij gaat pas weg als het probleem opgelost is!

Zelf gootsteen ontstoppen in Haarlem? Huur liever een expert in!

Mma ontstoppingsdienst is een toonaangevend en ervaren ontstoppingsbedrijf die 24/7 voor u klaar staat. Ontstoppingsdiensten die wij leveren zijn onder andere het ontstoppen van keukens, gootstenen, toiletten, badkamers, wasbakken, urinoirs, afvoerbuizen en doucheputten. Ook het ontstoppen van afvoerbuizen van wasmachines en vaatwassers behoren tot onze diensten. Wij zijn een erkend ontstoppingsbedrijf met jarenlange ervaring. Wij leveren kwaliteit en garantie. Ook het ontstoppen van afvoerbuizen van wasmachines en vaatwassers behoren tot onze diensten. Wanneer u last heeft van verstopte gootsteen of andere afvoeren in uw huis of bedrijfspand neem dan snel contact op met ons.

Verstoppingen

023-2091221

24/7 Bereikbaar