[wp_social_ninja id="186" platform="reviews"]

Gootsteen ontstoppen in Tilburg

[wp_social_ninja id="186" platform="reviews"]
VCA logo

Altijd bereikbaar
24/7

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

013-8806139

Overal in nederland

Geen voorrij kosten

Gootsteen ontstoppen in Tilburg is onze specialiteit

Als uw gootsteen, vaatwasser of keukenafvoer verstopt is, zijn er een paar dingen die u kunt doen om te proberen de situatie te verhelpen. Ten eerste kan kokend water soms helpen om de verstopping te verhelpen. Giet een pot kokend water in de afvoer en laat het een paar minuten staan. Probeer vervolgens een ontstopper te gebruiken. Als dat niet werkt, kunt u een slang gebruiken. Steek de slang in de afvoer en draai hem totdat u weerstand voelt. Dit zou moeten helpen om de verstopping op te lossen. Ten slotte, als al het andere faalt, kunt u altijd een professional bellen om het probleem voor u op te lossen.

 

Hoe gootsteen ontstoppen bij ons werkt

Heeft u een verstopte gootsteen? Dat is vervelend want dit kan stankoverlast en een flinke laag bruin water in uw wasbak. Geen paniek, laat ons u helpen door uw gootsteen grondig te laten ontstoppen! Onze aanpak:

Wij geven 3 maanden garantie op onze werkzaamheden!

2

Monteur onderweg

Wij plannen uw afspraak direct in en sturen een lokale monteur op pad. Binnen 30 minuten zijn we bij u.

Let op; wij rekenen géén voorrijkosten!

3

Starten werkzaamheden

Voordat de monteur aan het werk gaat, maakt hij een prijsopgave. Bij akkoord gaat hij direct voor u aan de slag. Hij gaat pas weg als het probleem opgelost is!

Zelf gootsteen ontstoppen in Tilburg? Huur liever een expert in!

Als u hulp zoekt bij het ontstoppen van uw gootsteen afvoer, bel ons dan. Wij zijn een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat garant staat voor snelle en effectieve resultaten. We beschikken over de nieuwste apparatuur en jarenlange ervaring, zodat we elk type gootsteen afvoer snel en gemakkelijk kunnen ontstoppen. Bovendien bieden we een 3 maanden garantie. Dus als u problemen heeft met een verstopte afvoer, bel ons vandaag nog – wij zijn er om u te helpen.

Verstoppingen

24/7 Bereikbaar

Heeft u last van een ontstopping in uw gootsteen?
Wacht dan niet te lang en geef ons een belletje. Onze monteurs zijn goed opgeleid en binnen no-time bij u om uw afvoer te ontstoppen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp.