Wij zijn 24/7 bereikbaar

Gootsteen ontstoppen in Uden

Altijd bereikbaar
24/7

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

041-3550269

Overal in nederland

Geen voorrij kosten

Gootsteen ontstoppen in Uden is onze specialiteit

Als uw gootsteen, vaatwasser of keukenafvoer verstopt is, zijn er een paar snelle en eenvoudige oplossingen die u kunt proberen voordat u een vakman belt. Controleer eerst of er iets in de afvoer zit, zoals etensresten of kleine stukjes vuil. Zo ja, verwijder deze dan voorzichtig met een tang of een ontstopper. Als de verstopping verder in de afvoer lijkt te zitten, kunt u proberen heet water door de afvoer te gieten om vet of zeep te laten smelten. Als uw afvoer nog steeds traag of volledig verstopt is, kunt u een chemische afvoerreiniger gebruiken volgens de instructies van de fabrikant. Als geen van deze methoden werkt, bel dan een professionele ontstoppingsdienst in Uden. Zij hebben het gereedschap en de ervaring die nodig zijn om uw afvoer snel en efficiënt te ontstoppen.

Hoe gootsteen ontstoppen bij ons werkt

Heeft u een verstopte gootsteen? Dat is vervelend want dit kan stankoverlast en een flinke laag bruin water in uw wasbak. Geen paniek, laat ons u helpen door uw gootsteen grondig te laten ontstoppen! Onze aanpak:

Wij geven 3 maanden garantie op onze werkzaamheden!

2

Monteur onderweg

Wij plannen uw afspraak direct in en sturen een lokale monteur op pad. Binnen 30 minuten zijn we bij u.

Let op; wij rekenen
géén voorrijkosten!

3

Starten werkzaamheden

Voordat de monteur aan het werk gaat, maakt hij een prijsopgave. Bij akkoord gaat hij direct voor u aan de slag. Hij gaat pas weg als het probleem opgelost is!

Zelf gootsteen ontstoppen in Uden? Huur liever een expert in!

Heeft u te maken met een verstopte afvoer? Probeer het probleem niet zelf aan te pakken – bel ons en wij lossen het snel en efficiënt voor u op. Wij beschikken over de nieuwste technologie en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw afvoer in een mum van tijd is ontstopt en goed werkt. Bovendien bieden we een garantie, zodat u erop kunt vertrouwen dat het probleem niet terugkomt. Dus wacht niet – bel ons vandaag en laat ons zorgen voor uw verstopte afvoer.

Verstoppingen

041-3550269

24/7 Bereikbaar