[wp_social_ninja id="186" platform="reviews"]

Gootsteen ontstoppen in Utrecht

[wp_social_ninja id="186" platform="reviews"]
VCA logo

Altijd bereikbaar
24/7

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

030-3090002

Overal in nederland

Geen voorrij kosten

Gootsteen ontstoppen in Utrecht is onze specialiteit

Als uw gootsteen, vaatwasser of keukenafvoer verstopt is, zijn er een paar dingen die u kunt doen om te proberen deze zelf te ontstoppen. Laat eerst heet water door de afvoer lopen om te kijken of dat vet of voedsel dat de verstopping veroorzaakt doet smelten. Als dat niet werkt, kunt u proberen een ontstopper te gebruiken om de verstopping te verwijderen. Als geen van deze methoden lukt, moet u misschien een professionele ontstoppingsdienst bellen. In Utrecht zijn er veel gekwalificeerde bedrijven die snel en efficiënt een verstopping in uw afvoer kunnen verhelpen. Dus als u last heeft van een verstopte afvoer, aarzel dan niet om een van deze professionals te bellen voor hulp.

Hoe gootsteen ontstoppen bij ons werkt

Heeft u een verstopte gootsteen? Dat is vervelend want dit kan stankoverlast en een flinke laag bruin water in uw wasbak. Geen paniek, laat ons u helpen door uw gootsteen grondig te laten ontstoppen! Onze aanpak:

Wij geven 3 maanden garantie op onze werkzaamheden!

2

Monteur onderweg

Wij plannen uw afspraak direct in en sturen een lokale monteur op pad. Binnen 30 minuten zijn we bij u.

Let op; wij rekenen géén voorrijkosten!

3

Starten werkzaamheden

Voordat de monteur aan het werk gaat, maakt hij een prijsopgave. Bij akkoord gaat hij direct voor u aan de slag. Hij gaat pas weg als het probleem opgelost is!

Zelf gootsteen ontstoppen in Utrecht? Huur liever een expert in!

Als u een verstopte afvoer heeft, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij zijn 24/7 beschikbaar en wij garanderen dat wij uw afvoer binnen het uur ontstoppen. We gebruiken de nieuwste technologie en we hebben een team van ervaren professionals die klaar staan om u te helpen. We bieden ook 3 maanden garantie als uw afvoer probleem weer terug komt. Dus bel ons nu en wij helpen u graag.

Loodgieter onstoppen wasbak

Verstoppingen

24/7 Bereikbaar

Heeft u last van een ontstopping in uw gootsteen?
Wacht dan niet te lang en geef ons een belletje. Onze monteurs zijn goed opgeleid en binnen no-time bij u om uw afvoer te ontstoppen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp.