Loodgieter Hoofddorp

24/7 bereikbaar

Dag en nacht sta ik voor u klaar!

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Geen voorrijkosten

Gratis voorrijkosten in de regio!

Ontstoppingsdienst Hoofddorp

MMA Loodgieter Hoofddorp is al jarenlang dé betrouwbare loodgieter en ontstoppingsdienst voor de regio Hoofddorp. Met onze unieke loodgieter spoedservice en ontstoppingsdienst bent u er zeker van dat uw verstopping snel en vakkundig worden verholpen. Wij maken gebruik van professionele technieken die al jarenlang beproefd zijn in het loodgietersvak.

Verstoppingen

Is uw WC verstopt of is uw afvoer verstopt? Neem dan direct contact op met MMA Loodgieter Hoofddorp, onze spoed ontstoppingsdienst Hoofddorp is snel ter plaatse om uw probleem te verhelpen. MMA Loodgieter Hoofddorp is 24 uur per dag, 7 dagen per de week bereikbaar om uw afvoer te ontstoppen.

Onze vakmensen komen dezelfde dag nog bij u langs en pakken het probleem voor u aan. MMA Loodgieter Hoofddorp staat altijd voor u klaar!

WC verstopt, afvoer verstopt of riolering verstopt

Is uw riool, afvoer of WC verstopt, dan heeft u een probleem. MMA Loodgieter Hoofddorp is dé loodgieter specialist in het verhelpen van alle verstoppingen in huis. Als ontstoppingsbedrijf Hoofddorp met ruim 20 jaar ervaring help ik u snel en gemakkelijk van uw riolering verstopt of andere verstoppingen in huis af.

mmaloo

Garantie Loodgieter Hoofddorp

Als Loodgieter Hoofddorp geeft MMA Ontstoppingsdienst en MMA Loodgieter u 3 maanden garantie op het door ons uitgevoerde werk. Dit wilt zeggen dat wanneer u binnen 3 maanden opnieuw een verstopping heeft wij dit kosteloos, snel en vakkundig verhelpen.

Meike Piekaar
5 / 5

Spoedservice Loodgieter Hoofddorp

De ontstoppingsdienst van de Loodgieter Hoofddorp staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. En zelfs in het weekend en/of op feestdagen zijn we snel ter plaatse om u van uw riolering verstopt af te helpen. Een spoed ontstopping hoort erbij en hoeft niet altijd directe (extra) kosten met zich mee te brengen. De kosten van een verstopte riolering, toilet of wasbak vind u hier.

Waarom Loodgieter Hoofddorp?

  • Klanten beoordelen mij met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Garantie op ons geleverde werk
  • 24/7 bereikbaar
  • Scherpe tarieven
  • €0,- voorrijkosten
  • Professionele apparatuur
  • Tot ruim 6300 liter p.m. (weg) pompen

Betrouwbaar & snel

Door onze jarenlange ervaring weten wij snel en precies het probleem te verhelpen. Vooraf informeren wij u over de kosten. MMA Loodgieter Hoofddorp staat voor Snel & Betrouwbaar.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Ik ben vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter en door mijn jarenlange ervaring heb ik alle problemen vaak meerdere keren gezien en weet hoe die het beste zijn op te lossen.

Ik bel u terug!

Snel en gemakkelijk van uw wateroverlast af? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Deze mensen uit Hoofddorp kozen eerder voor mij als ervaren loodgieter. Als loodgieter in Hoofddorp heb ik ook mijn eigen ontstoppingsdienst. Hiermee kom ik in de regio van Hoofddorp uw verstopping 24 uur per dag, 7 dagen in de week verhelpen.

js_loader

Loodgieter Hoofddorp

MMA Loodgieter Hoofddorp is de laatste jaren een bekende naam geworden. Zo hebben wij bij meer dan 2500 mensen thuis verstoppingen, riool problemen of overlast verholpen. Als ervaren loodgieter hoofddorp zijn de meeste problemen nog binnen het halfuur opgelost, bel mij daarom snel.

MMA Loodgieter Hoofddorp

U zult zich wel afvragen; wat betekend “MMA” nou? Ik heb de naam MMA Loodgieter gekozen omdat dit de initialen van mijn drie kinderen zijn. Op deze manier neem ik mijn kinderen toch mee naar het werk, alhoewel ik ze uiteraard niet echt meeneem. Vanaf 1997 ben ik actief in deze wereld. Later heb ik in 2002 MMA Loodgieter opgericht en ben ik me gaan focussen op loodgieter en ontstoppingsklussen in de regio Amstelveen en Haarlem.

Start typing and press Enter to search