Ontstoppingsdienst Amsterdam

24/7 bereikbaar

Dag en nacht sta ik voor u klaar!

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Ruim 20 jaar ervaring

Ervaren en professioneel

Ontstoppingsdienst Amsterdam

MMA Ontstoppingsdienst Amsterdam staat al ruim 20 jaar met kennis en specialisme voor u klaar in de regio van Amsterdam. Verschillende soorten verstoppingen, en rioolreinigingen hebben ervoor gezorgd dat ik 99% van de gevallen al ben tegengekomen. Zo beschik ik over een unieke krachtige pomp waarmee ik een WC verstopt snel kan oplossen. Over de kosten van mijn ontstoppingsdienst ben ik graag erg transparant, de kosten kunt u dan ook hier vinden.

Ontstoppingsdienst Amsterdam Spoed

Verstoppingen of een afvoer die slecht afloopt is geen pretje. MMA ontstoppingsdienst Amsterdam heeft een spoed service actief en beschikbaar voor alle klanten. Dit wilt zeggen dat ik 24 uur per dag, 7 dagen per week heel snel ter plekke ben om ervoor te zorgen dat uw verstopping in de regio Amsterdam, Haarlem of Hoofddorp snel wordt opgelost. Met mijn 20 jaar ervaring heb ik al ruim 2000 verstopte WC’s gezien en erg veel ervaring opgedaan. De meeste verstoppingen zijn dan ook binnen 30 minuten verholpen en opgelost.

Waarom Ontstoppingsdienst Amsterdam?

  • Snel en Professioneel apparatuur
  • 24/7 bereikbaar
  • Ruim 2000 WC’s ontstopt
  • Klanten beoordelen mij met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Garantie op ons geleverde werk
  • 24/7 bereikbaar
  • Scherpe tarieven
  • Ervaren ontstoppingsdienst Amsterdam
mmaloo

Garantie bij Ontstoppingsdienst Amsterdam

Garantie krijgt u alleen bij de Ontstoppingsdienst Amsterdam. Alle werkzaamheden die door MMA ontstoppingsdienst worden uitgevoerd zijn standaard voorzien van 3 maanden garantie. Ik vertrouw op mijn kennis en kunde en durf deze garantie met zekerheid te geven zodat u niet opnieuw de wasbak moet ontstoppen of een riool verstopping moet laten verhelpen.

Moet dezelfde klus binnen 3 maanden nog een keer uitgevoerd worden? Dan kom ik dat gratis en snel voor u oplossen.

Betrouwbaar & snel

Door mijn jarenlange ervaring weet ik snel en precies verschillende verstoppingen te verhelpen. Vooraf informeren wij u over de tarieven ontstoppingsdienst Amsterdam. MMA Ontstoppingsdienst staat voor snel, betrouwbaar en vakkundig.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen en mogen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter. Door mijn 20-jarige ervaring heb ik alle verstoppingen meerdere keren gezien en weet hoe ik die het beste kan op te lossen.

Ik bel u terug!

Ben ik even niet bereikbaar? Of komt het u nu niet uit? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Deze mensen hebben eerder gebruik gemaakt van ontstoppingsdienst Amsterdam. Door snel ter plekke te zijn waren de meeste ontstoppingen binnen 30 minuten klaar. Met ruim 20 jaar ervaring heb ik inmiddels al een hoop gezien. Bel daarom nu: 023 201 3112

js_loader

Ontstoppingsdienst Amsterdam MMA

Wat mag een verstopte WC nou daadwerkelijk kosten? Wij werken v.a. €87,50. De meeste verstoppingen waaronder verstopte toiletten zijn binnen 30 minuten opgelost. In deze €87,50 zit inbegrepen: 30 minuten arbeid, btw, €0 voorrijkosten en 3 maanden garantie op het ontstopping werk dat door mij is uitgevoerd.

Hoe voorkom ik een WC Verstopping?

Een WC verstopping kun je beter voorkomen dan genezen. Het is daarom goed om een kleine maar aandachtige blik te richten op een aantal dingen. Wanneer het water niet goed of niet snel wegloopt, afvoeren borrelende geluiden maken of wanneer er sprake is van stank overlast met een rioolgeur; moet er een belletje gaan rinkelen. Op dit moment is het belangrijk om een ontstoppingsdienst te bellen zodat uw beginnen rioolproblemen direct opgelost kunnen worden. Binnen 60 minuten ter plekke, binnen 30 minuten verholpen. Bel daarom mij snel.

WC verstopping, afvoer of rioolverstopping

Verschillende soorten verstoppingen in uw huis zijn zeer vervelend. Naast het ongemak die het met zich meebrengt kan er ook een vervelende geur optreden in huis. Hiermee wordt het onmogelijk om rustig naar het toilet te gaan of je handen te wassen in de keuken.

Een WC verstopt kosten, gootsteen verstopping of rioolverstopping wil je het liefste zo snel mogelijk opgelost hebben. Dit voorkomt een hoop gedoe en schoonmaak later.

MMA Loodgieter ontstopt uw riool!

Heeft u alles geprobeerd maar nog steeds een verstopt riool? Schakel mij dan in en ik los uw probleem snel, goedkoop, professioneel én vakkundig voor u op.

Start typing and press Enter to search