Ontstoppingsdienst Utrecht

24/7 bereikbaar

Dag en nacht sta ik voor u klaar!

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Ruim 20 jaar ervaring

Ervaren en professioneel

Ontstoppingsdienst Utrecht

MMA Ontstoppingsdienst Utrecht staat al ruim 20 jaar met kennis en specialisme voor u klaar in de regio van Utrecht. Verschillende soorten verstoppingen, en rioolreinigingen hebben ervoor gezorgd dat ik 99% van de gevallen al ben tegengekomen. Zo beschik ik over een unieke krachtige pomp waarmee ik een WC verstopt snel kan oplossen. Over de kosten van mijn ontstoppingsdienst ben ik graag erg transparant, de kosten kunt u dan ook hier vinden.

Ontstoppingsdienst Utrecht Spoed

Verstoppingen of een afvoer die slecht afloopt is geen pretje. MMA ontstoppingsdienst Utrecht heeft een spoed service actief en beschikbaar voor alle klanten. Dit wilt zeggen dat ik 24 uur per dag, 7 dagen per week heel snel ter plekke ben om ervoor te zorgen dat uw verstopping in de regio Utrecht, Haarlem of Hoofddorp snel wordt opgelost. Met mijn 20 jaar ervaring heb ik al ruim 2000 verstopte WC’s gezien en erg veel ervaring opgedaan. De meeste verstoppingen zijn dan ook binnen 30 minuten verholpen en opgelost.

Waarom Ontstoppingsdienst Utrecht?

  • Snel en Professioneel apparatuur
  • 24/7 bereikbaar
  • Ruim 2000 WC’s ontstopt
  • Klanten beoordelen mij met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Garantie op ons geleverde werk
  • 24/7 bereikbaar
  • Scherpe tarieven
  • Ervaren ontstoppingsdienst Utrecht
mmaloo

Ontstoppingsdienst Utrecht garantie

Garantie krijgt u alleen bij de Ontstoppingsdienst Utrecht. Alle werkzaamheden die door MMA ontstoppingsdienst worden uitgevoerd zijn standaard voorzien van 3 maanden garantie. Ik vertrouw op mijn kennis en kunde en durf deze garantie met zekerheid te geven zodat u niet opnieuw de wasbak moet ontstoppen of een riool verstopping moet laten verhelpen.

Moet dezelfde klus binnen 3 maanden nog een keer uitgevoerd worden? Dan kom ik dat gratis en snel voor u oplossen.

Klanten beoordelen mij met een: 5/5 - 52 beoordelingen

Betrouwbaar & snel

Door mijn jarenlange ervaring weet ik snel en precies verschillende verstoppingen te verhelpen. Vooraf informeren wij u over de tarieven ontstoppingsdienst Utrecht. MMA Ontstoppingsdienst staat voor snel, betrouwbaar en vakkundig.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen en mogen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter. Door mijn 20-jarige ervaring heb ik alle verstoppingen meerdere keren gezien en weet hoe ik die het beste kan op te lossen.

Ik bel u terug!

Ontstoppingsdienst Utrecht nodig en kunt u mij niet bereiken? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Deze mensen hebben eerder gebruik gemaakt van ontstoppingsdienst Utrecht. Door snel ter plekke te zijn waren de meeste ontstoppingen binnen 30 minuten klaar. Met ruim 20 jaar ervaring heb ik inmiddels al een hoop gezien. Bel daarom nu: 0800 – 0705

js_loader

Ontstoppingsdienst Utrecht

Onze onstoppingsdienst Utrecht is 24 uur per dag 7 dagen per week klaar om uw verstopping op te lossen. Door de ruim 20 jarige ervaring weet ik een verstopping snel te herkennen en te verhelpen. MMA Ontstoppingsdienst Utrecht is binnen de regio van Utrecht, Hilversum binnen 60 minuten ter plekke. Afhankelijk van het verkeer uiteraard, hierover zal ik u helder over informeren. De meeste verstoppingen zijn binnen 30 minuten voor slechts €87,50 opgelost.

Ontstoppingsdienst Utrecht Garantie

Als kers op de taart krijgt u bij MMA Ontstoppingsdienst Utrecht maar liefst 3 maanden garantie op het door ons uitgevoerde ontstoppings-werk. Dit wilt zeggen dat wanneer u binnen 3 maanden opnieuw te maken heeft met een verstopping, ik hoogstpersoonlijk dit probleem snel – en kosteloos (volledig gratis) – kom verhelpen. Bel nu: 0800 – 0705

MMA Loodgieter ontstopt uw riool!

Heeft u alles geprobeerd maar nog steeds een verstopt riool? Schakel mij dan in en ik los uw probleem snel, goedkoop, professioneel én vakkundig voor u op.

Start typing and press Enter to search