Riool inspectie

24/7 bereikbaar

Dag en nacht sta ik voor u klaar!

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Ruim 20 jaar ervaring

Ervaren en professioneel

Riool inspectie

Een riool inspectie preventief uitvoeren is nooit verkeerd. Hierdoor bent u in de toekomst de verstoppingen en verdere kosten voor. U kunt vooraf dan al rekening houden met het niet verstopt laten raken van uw afvoer. Tarieven riool inspectie vind u hier. Met mijn 20 jarige ervaring verhelp ik de meeste verstoppingen binnen 30 minuten. Dit alles voor een vaste prijs vanaf €87,50. Zonder voorrijkosten, inclusief BTW. Voor het gebruik van de riool-camera betaald u een toeslag.

Riool inspectie

Verstoppingen zijn nooit fijn en komen altijd op een niet gelegen moment. Daarom sta ik als loodgieter 24 uur per dag 7 dagen per week paraat voor een WC verstopt kosten. In de regio Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen reken ik geen voorrijkosten en kan ik binnen 60 minuten bij u op de stoep staan. Met mijn 20 jarige ervaring heb ik de meeste verstopte WC’s opgelost binnen 30 minuten.

Waarom een riool inspectie?

  • Preventief ontstoppen
  • Inzicht in uw riolering
  • Reinigen waar nodig
  • Klanten beoordelen mij met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Garantie op mijn geleverde werk
  • 24/7 bereikbaar
  • Eerlijke tarieven
mmaloo

Garantie op een riool inspectie

Wanneer u uw riool laat inspecteren door MMA Ontstoppingsdienst krijgt u bij een eventuele ontstopping 3 maanden garantie. Met deze garantie wil ik u het vertrouwen geven in mijn kennis, kunde en ruim 20 jaar ervaring.

Wanneer er binnen deze 3 maanden opnieuw een verstopping plaats vindt dan kom ik deze hoogst persoonlijk gratis verhelpen.

Klanten beoordelen mij met een: 5/5 - 52 beoordelingen

Betrouwbaar & snel

Door mijn jarenlange ervaring weet ik snel en precies een verstopping te verhelpen. Vooraf informeren wij u over de kosten. MMA Ontstoppingsdienst staat voor snel, betrouwbaar en vakkundig.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen en mogen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter. Door mijn 20-jarige ervaring heb ik alle verstoppingen meerdere keren gezien en weet hoe ik die het beste kan op te lossen.

Ik bel u terug!

Ben ik even niet bereikbaar? Of komt het u nu niet uit? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Deze mensen waren eerder opzoek naar een riool inspectie. Ik heb ze hierin transparant en snel geïnformeerd zodat ze snel van hun probleem af konden komen. Als ervaren loodgieter met ruim 20 jaar ervaring heb ik de riool inspectie snel opgepakt en verstoppingen vaak binnen 30 minuten opgelost. Bel nu: 0800 – 0705

js_loader

Riool inspectie hoofddorp

Als loodgieter in Hoofddorp kom ik snel ter plekke om uw verstopping te verhelpen. Indien nodig kunnen we op de overige afvoeren preventief een riool inspectie doen, hierna weet u precies hoe u kunt omgaan met uw riolering en verstoppingen voorkomen. De kosten van een riool inspectie vind u hier.

Wat kost een riool inspectie?

Een riool inspectie met de speciale camera gaat v.a. €75. Dit is inclusief btw en gebruik van apparatuur. Een riool camera is erg specifieke en prijzige apparatuur. Hierdoor kunnen we wel exact zien wat een verstopping veroorzaakt en hoe we deze effectief kunnen oplossen.

Start typing and press Enter to search