Spoed loodgieter

24/7 bereikbaar

Dag en nacht sta ik voor u klaar!

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Ruim 20 jaar ervaring

Ervaren en professioneel

Spoed loodgieter nodig?!

Wanneer u een spoed loodgieter nodig heeft is het prettig dat u snel, vakkundig en persoonlijk geholpen kunt worden. MMA Ontstoppingsdienst is vaak binnen 60 minuten ter plekke en lost uw spoed ontstopping binnen 30 minuten op. Ik doe niet aan extra kosten of speciale tarieven. Ik ben graag transparant hierover en daarom kunt u de tarieven ontstoppingsdienst op mijn website vinden. Bel gratis: 0800 – 0705

Spoed loodgieter

Wanneer u een spoed loodgieter nodig heeft moet u denken aan een afvoer die maar blijft overlopen en niet wegloopt. U heeft alles al gedaan maar niets helpt en het lijkt dweilen met de kraan open. Ik ben in de regio Haarlem, Hoofddorp of Utrecht beschikbaar als spoed loodgieter en ontstoppingsdienst. Hierdoor ben ik binnen 60 minuten bij u thuis en met mijn 20 jarige ervaring los ik de meeste verstoppingen binnen 30 minuten op.

Waarom spoed loodgieter MMA?

  • Snelle service
  • 24/7 bereikbaar
  • Ruim 2000 WC’s ontstopt
  • Klanten beoordelen mij met een 9.4+
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Garantie op ons geleverde werk
  • Scherpe spoed tarieven
  • Geen spoed loodgieter kosten
  • Gratis voorrijkosten
spoed-loodgieter-garantie-3-maanden-haarlem

Garantie bij spoed loodgieter hoofddorp

Bij MMA spoed loodgieter krijgt u maar liefst 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Heeft u binnen 3 maanden opnieuw een verstopping aan uw afvoer, WC verstopt of is de riolering verstopt? Dan los ik dit gratis, vakkundig en snel voor u op!

Klanten beoordelen mij met een: 5/5 - 52 beoordelingen

Betrouwbaar & snel

Door mijn jarenlange ervaring weet ik snel en precies een verstopping te herkennen en verhelpen. Vooraf informeren wij u over de kosten. MMA Ontstoppingsdienst staat voor snel, betrouwbaar en vakkundig.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Als spoed loodgieter kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen en mogen 24/7 op mij rekenen en beoordelen mij met een 9.4+

Professionaliteit

Vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd spoed loodgieter. Door mijn 20-jarige ervaring heb ik alle verstoppingen meerdere keren gezien en weet hoe ik die het beste kan op te lossen.

Ik bel u terug!

Ben ik even niet bereikbaar? Of komt het u nu niet uit? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Deze mensen gingen u voor en waren opzoek naar een spoed loodgieter. Ik ben hen direct te hulp geschoten en heb de verstopping(en) snel en netjes verholpen. Loopt uw afvoer niet weg of krijgt u het niet meer schoon? Bel mij direct voor hulp: 0800 – 0705

js_loader

WC verstopt kosten loodgieter

Wat mag een verstopte WC nou daadwerkelijk kosten? Wij werken v.a. €87,50. De meeste verstoppingen waaronder verstopte toiletten zijn binnen 30 minuten opgelost. In deze €87,50 zit inbegrepen: 30 minuten arbeid, btw, €0 voorrijkosten en 3 maanden garantie op het ontstopping werk dat door mij is uitgevoerd.

Hoe voorkom ik een WC Verstopping?

Een WC verstopping kun je beter voorkomen dan genezen. Het is daarom goed om een kleine maar aandachtige blik te richten op een aantal dingen. Wanneer het water niet goed of niet snel wegloopt, afvoeren borrelende geluiden maken of wanneer er sprake is van stank overlast met een rioolgeur; moet er een belletje gaan rinkelen. Op dit moment is het belangrijk om een ontstoppingsdienst te bellen zodat uw beginnen rioolproblemen direct opgelost kunnen worden. Binnen 60 minuten ter plekke, binnen 30 minuten verholpen. Bel daarom mij snel.

WC verstopping, afvoer of rioolverstopping

Verschillende soorten verstoppingen in uw huis zijn zeer vervelend. Naast het ongemak die het met zich meebrengt kan er ook een vervelende geur optreden in huis. Hiermee wordt het onmogelijk om rustig naar het toilet te gaan of je handen te wassen in de keuken.

Een WC verstopt kosten, gootsteen verstopping of rioolverstopping wil je het liefste zo snel mogelijk opgelost hebben. Dit voorkomt een hoop gedoe en schoonmaak later.

MMA Loodgieter ontstopt uw riool!

Heeft u alles geprobeerd maar nog steeds een verstopt riool? Schakel mij dan in en ik los uw probleem snel, goedkoop, professioneel én vakkundig voor u op.

Start typing and press Enter to search