Verstopt riool

24/7 bereikbaar

Dag en nacht sta ik voor u klaar!

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Ruim 20 jaar ervaring

Ervaren en professioneel

Verstopt riool kosten

De kosten van een verstopt riool kunnen erg uiteen lopen. Bij een complexe verstopping is er veel arbeid nodig om dit op te lossen. Dit wilt zeggen dat hier simpelweg meer man-uren voor nodig zijn. Daarom is het altijd verstandig om een ervaren loodgieter te laten kijken zodat hij dit kan beoordelen en u een indicatie van de kosten kan geven voor uw verstopt riool.

Verstopt riool spoed

Een verstopt riool verhelpen met spoed behoort bij mij tot de mogelijkheden. Ik ben vaak binnen 60 minuten ter plekke. Indien u woonachtig bent in Noord of Zuid-holland kan ik afhankelijk van de locatie sneller bij u zijn. Via 023 201 3112 kunt u contact met mij opnemen zodat we de spoed aanvraag kunnen beoordelen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en voordat we aan het werk gaan krijgt u duidelijkheid over de totale kosten. Bel daarom nu: 023 201 3112

Waarom MMA Loodgieter?

  • Snel en Professioneel apparatuur
  • 24/7 bereikbaar
  • Ruim 300 WC’s ontstopt
  • Klanten beoordelen mij met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Garantie op ons geleverde werk
  • Binnen 30 minuten uw riool verstopt opgelost
  • Scherpe tarieven
  • Transparante WC verstopt kosten
mmaloo

Garantie bij een riool verstopt

Wanneer uw riool verstopt zit geef ik u maar liefst 3 maanden garantie op de ontstoppings werkzaamheden die ik heb moeten doen. Ik geloof in mijn kennis en ervaring waardoor ik zeker weet dat er de komende tijd geen nieuwe verstopping zal ontstaan.

Ontstaat er wel een nieuwe (riool) verstopping? Dan kom ik dt in deze termijn gratis voor u oplossen. Liever een tevreden klant dan een klant met een riool verstopt, toch?

Betrouwbaar & snel

Door mijn ruim 20 jarige ervaring kan ik snel uw riool verstopt vinden en oplossen. Vooraf informeren wij u over de ontstopping kosten. MMA Ontstoppingsdienst staat voor snel, betrouwbaar en vakkundig.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. Wanneer de nood hoog is kom ik u direct helpen. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen en mogen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Vakkundig en professioneel. Ik ben een VCA gecertificeerd loodgieter. Door mijn 20-jarige ervaring heb ik alle verstoppingen meerdere keren gezien en weet hoe ik die het beste kan op te lossen.

Ik bel u terug!

Ben ik even niet bereikbaar? Of komt het u nu niet uit? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Zij gingen u voor. Deze mensen hadden eerder een riool verstopt welke (dringend) ontstopt moest worden. Na het bellen van onze ontstoppingsdienst was dit binnen 30 minuten gedaan! Bel daarom nu: 023 201 3112

js_loader

Start typing and press Enter to search