WC Ontstoppen

24/7 bereikbaar

Dag en nacht sta ik voor u klaar!

Klanten geven mij een

9,4 gemiddeld! Bekijk reviews

Ruim 20 jaar ervaring

Ervaren en professioneel

WC Ontstoppen

Heeft u last van een verstopte WC? Dit kan voor ongewenste geurtjes en viezigheid in huis zorgen. Laat daarom uw WC ontstoppen door een ervaren ontstoppingsdienst die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staat. Het preventief ontstoppen van uw toilet is belangrijk om de afvoeren en het leidingwerk constant te houden. De WC verstopt kosten zijn bij ons simpel en transparant. Doorgaans help ik u binnen 30 minuten van uw WC ontstoppen probleem af.

WC Ontstoppen spoed

Een WC ontstoppen met spoed is een van de werkzaamheden die ik al jaren uitvoer. Midden in de nacht wordt ik wel eens wakker gebeld omdat mensen een WC hebben die niet meer afvoert. Ik trek dan snel mijn overal aan, spring in de bus en schiet deze mensen te hulp. Vaak ben ik dan ook binnen 60 minuten ter plekke en is de WC ontstoppen binnen 30 minuten gedaan.

Het snelle en juist handelen heb ik opgedaan in ruim 20 jaar werk-ervaring. Hierdoor heb ik een speciale bus waarmee ik direct alle materialen en apparatuur tot mijn beschikking heb.

Waarom MMA Loodgieter?

  • Transparante WC ontstoppen kosten
  • Snel en Professioneel apparatuur
  • 24/7 bereikbaar
  • Ruim 300 WC’s ontstopt
  • Klanten beoordelen mij met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Garantie op ons geleverde werk
  • 24/7 bereikbaar
  • Scherpe tarieven
wc-ontstoppen-garantie-3maanden-ontstoppingsdienst

Garantie op WC ontstoppen

Doordat ik achter mijn werk, ervaring, kennis en expertise sta geef ik maar liefst 3 maanden garantie op het WC ontstoppen bij u thuis. Ik hoop niet dat u binnen 3 maanden nog een verstopping krijgt, mocht dit wel het geval zijn kom ik deze kosteloos en snel verhelpen. Bel 0800 – 0705

Floris Wiebosch
5 / 5

Betrouwbaar & snel

Door mijn jarenlange ervaring weet ik snel en precies de WC ontstopping uit te voeren. Vooraf informeren wij u over de WC ontstopping kosten. MMA Ontstoppingsdienst staat voor snel, betrouwbaar en vakkundig.

24 / 7 bereikbaar

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar. WC ontstoppen doe ik in Noord-Holland en Zuid-Holland. Klanten van MMA ontstoppingsdienst kunnen en mogen 24/7 op mij rekenen.

Professionaliteit

Vakkundig en professioneel, VCA gecertificeerd loodgieter. Door mijn ruim 20-jarige ervaring heb ik alle WC ontstopping meerdere keren opgelost en gezien. Hierdoor weet ik de volgende keer hoe ik dit sneller kan oplossen.

Ik bel u terug!

Ben ik even niet bereikbaar? Of komt het u nu niet uit? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo spoedig mogelijk terug!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze mensen gingen u voor

Deze mensen waren eerder opzoek naar een specialist om hun WC ontstoppen. Ik heb ze hierin transparant en snel geïnformeerd zodat ze snel van hun probleem af konden komen. Als ervaren loodgieter met ruim 20 jaar ervaring heb ik de WC verstopping vaak binnen 30 minuten opgelost. Bel nu: 0800 – 0705

js_loader

WC ontstopping kosten loodgieter

Wat mag een verstopte WC nou daadwerkelijk kosten? Wij werken v.a. €87,50. De meeste verstoppingen waaronder verstopte toiletten zijn binnen 30 minuten opgelost. In deze €87,50 zit inbegrepen: 30 minuten arbeid, btw, €0 voorrijkosten en 3 maanden garantie op het ontstopping werk dat door mij is uitgevoerd.

Hoe voorkom ik een WC Verstopping?

Een WC verstopping kun je beter voorkomen dan genezen. Het is daarom goed om een kleine maar aandachtige blik te richten op een aantal dingen. Wanneer het water niet goed of niet snel wegloopt, afvoeren borrelende geluiden maken of wanneer er sprake is van stank overlast met een rioolgeur; moet er een belletje gaan rinkelen. Op dit moment is het belangrijk om een ontstoppingsdienst te bellen zodat uw beginnen rioolproblemen direct opgelost kunnen worden. Binnen 60 minuten ter plekke, binnen 30 minuten verholpen. Bel daarom mij snel.

WC verstopping, afvoer of rioolverstopping

Verschillende soorten verstoppingen in uw huis zijn zeer vervelend. Naast het ongemak die het met zich meebrengt kan er ook een vervelende geur optreden in huis. Hiermee wordt het onmogelijk om rustig naar het toilet te gaan of je handen te wassen in de keuken.

Een WC verstopt kosten, gootsteen verstopping of rioolverstopping wil je het liefste zo snel mogelijk opgelost hebben. Dit voorkomt een hoop gedoe en schoonmaak later.

MMA Loodgieter ontstopt uw riool!

Heeft u alles geprobeerd maar nog steeds een verstopt riool? Schakel mij dan in en ik los uw probleem snel, goedkoop, professioneel én vakkundig voor u op.

Start typing and press Enter to search