Wij zijn 24/7 bereikbaar

Algemene voorwaarden

Artikel 1
Het service contract geldt per 1 woning en is een contract tussen contracthouder en mmaontstoppingsdienst. (voor meerdere woningen dient voor elk pand een andere abonnement afgesloten te worden.) Het service contract verzekerd arbeidsloon, voorrijkosten en gebruik van rioolreiniginsmachine.

Artikel 2
U heeft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen na aanmelding.

Artikel 3
Heeft u gebruik gemaakt van de service tijdens de bedenktijd en u wilt hier vanaf dan zijn de gemaakte arbeidsloon en voorrijkosten eenmalig verschuldigd.

Artikel 4
Premie kan voldaan worden door pin of een automatische incasso per jaar.

Artikel 5
Het service contract is een contract van 24 maanden. Na 24 maanden is er een opzeg termijn van 1 maand. Het opzeggen van het contract kan per mail info@mmaloodgieter.nl

Artikel 6
mmaontstoppingsdienst zal binnen 24 uur na een melding uw riool ontstoppen. Minder urgente verstoppingen zullen na het weekend verholpen worden.

Artikel 7
mmaontstoppingsdienst volgt CBS consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens. artikel 8 De dienst kan bij extreme weersinvloeden worden opgeschort.

Artikel 9
De contracthouder is verplicht tot de levering van water en elektriciteit tijdens de uitvoering en controle van de werkzaamheden. Kosten hiervoor zijn voor contracthouder.

Artikels 10
Alle riool leidingen rondom- en in de woning zijn meegenomen in het contract tot aan het gemeente riool (erfgrens).

Artikel 11
mmaontstoppingsdienst is nimmer aansprakelijk voor schade aan de te bewerken buis of leidingen wat voorkomt uit harde- of zware voorwerpen, waarvoor de buis niet is bestemd.

Artikel 12
Verstoppingen die door de gemeente moeten worden opgelost vallen niet onder het contract.

Artikel 13
Camara en rook onderzoek vallen niet onder het service contract.

Artikel 14
Graafwerkzaamheden en bouwkundige aanpassingen vallen niet onder het service contract.