[wp_social_ninja id="186" platform="reviews"]

Gootsteen ontstoppen

[wp_social_ninja id="186" platform="reviews"]
Ontstoppingsbedrijf Haarlem @ 24/7 Service bij verstoppingen

Altijd bereikbaar
24/7

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

Dag en nacht bereikbaar op 0800-0705

Overal in nederland

Geen voorrij kosten

Gootsteen ontstoppen is onze specialiteit

Een verstopte gootsteen kan ervoor zorgen dat de afvoering in uw keuken of badkamer niet of niet meer goed doorstroomt. In het dagelijks leven kan dit voor u dan ook behoorlijke ergernissen opleveren. Sommige verstoppingen kunt u eventueel zelf verhelpen. Echter zijn verstoppingen in de gootsteen meestal hardnekkiger omdat u hier slecht bij kunt. Een gootsteen ontstoppen kunt u dus beste door een professional laten doen. 

 

U kunt echter rekenen op de diensten van MMA-ontstoppingsbedrijf. Wij komen bij u langs en inspecteren uw gootsteen en kunnen uw afvoer ontstoppen met behulp van professioneel gereedschap. Dit doen wij uiteraard zonder uw gootsteen te beschadigen, en we gaan pas weg als we ontstopping hebben verholpen. 

 

Heeft u nog geen last van een verstopping, maar merkt u wel dat het water in de afvoer van uw gootsteen niet meer goed wegstroomt? Ook dan kunt u onze hulp inschakelen. Wij zorgen er namelijk voor dat u een mogelijke gootsteen verstopping in de toekomst voorkomt.

Hoe gootsteen ontstoppen bij ons werkt

Heeft u een verstopte gootsteen? Dat is vervelend want dit kan stankoverlast en een flinke laag bruin water in uw wasbak. Geen paniek, laat ons u helpen door uw gootsteen grondig te laten ontstoppen! Onze aanpak:

Wij geven 3 maanden garantie op onze werkzaamheden!

2

Monteur onderweg

Wij plannen uw afspraak direct in en sturen een lokale monteur op pad. Binnen 30 minuten zijn we bij u.

Let op; wij rekenen géén voorrijkosten!

3

Starten werkzaamheden

Voordat de monteur aan het werk gaat, maakt hij een prijsopgave. Bij akkoord gaat hij direct voor u aan de slag. Hij gaat pas weg als het probleem opgelost is!

Zelf gootsteen ontstoppen? Huur liever een expert in!

U kunt natuurlijk zelf proberen uw gootsteenontstopping te verhelpen. Maar als ervaren ontstoppingsdienst raden we u toch echt aan om het ons te laten doen. Door zelf maar dingen uit te proberen is de kans namelijk aanwezig dat u uw afvoer kunt beschadigen. En dat kan de ontstopping in uw gootsteen alleen maar verslechteren!

Verstoppingen

24/7 Bereikbaar

Heeft u last van een ontstopping in uw gootsteen?
Wacht dan niet te lang en geef ons een belletje. Onze monteurs zijn goed opgeleid en binnen no-time bij u om uw afvoer te ontstoppen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp.