Wij zijn 24/7 bereikbaar

Riool ontstoppen

Altijd bereikbaar
24/7

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

Dag en nacht bereikbaar op 0800-0705

Overal in nederland

Geen voorrij kosten

Riool ontstoppen is onze specialiteit

Een verstopte riolering kan ervoor zorgen dat de afvoering in uw woning niet meer goed doorstroomt. In het dagelijks leven kan dit voor u dan ook behoorlijke ergernissen opleveren. Sommige verstoppingen kunt u eventueel zelf verhelpen. Echter zijn verstoppingen in de riolering meestal hardnekkiger omdat u hier slecht bij kunt. Een riool ontstoppen is dan ook geen gemakkelijke klus.

U kunt echter rekenen op de diensten van MMA-ontstoppingsbedrijf. Wij komen bij u langs en inspecteren uw riool onder andere door gebruik te maken van een rioolcamera-inspectie. Hierdoor kunnen we direct de verstopping lokaliseren en gaan we daarna aan de slag met het verhelpen van de verstopping. Uiteraard gaan we altijd op  professionele manier te werk.

Heeft u nog geen last van een verstopping, maar merkt u wel dat het water in uw afvoering niet meer goed wegstroomt? Ook dan kunt u onze hulp inschakelen. Wij zorgen er namelijk voor dat u een mogelijke verstopping in de toekomst voorkomt.

Hoe riool ontstoppen bij ons werkt

Heeft u een verstopte riolering? Dat is vervelend want dit kan stankoverlast en een overstromende badkamer als gevolg hebben. Geen paniek, laat ons u helpen door uw riool grondig te laten ontstoppen!

Wij geven 3 maanden garantie op onze werkzaamheden!

2

Monteur onderweg

Wij plannen uw afspraak direct in en sturen een lokale monteur op pad. Binnen 30 minuten zijn we bij u.

Let op; wij rekenen géén voorrijkosten!

3

Starten werkzaamheden

Voordat de monteur aan het werk gaat, maakt hij een prijsopgave. Bij akkoord gaat hij direct voor u aan de slag. Hij gaat pas weg als het probleem opgelost is!

Zelf riool ontstoppen? Huur liever een expert in!

U kunt natuurlijk zelf proberen uw rioolontstopping te verhelpen. Maar als ervaren ontstoppingsdienst raden we u toch echt aan om het ons te laten doen. Door zelf maar dingen uit te proberen is de kans namelijk aanwezig dat u bepaalde materialen kunt beschadigen. En dat kan uw rioolontstopping alleen maar verslechteren!

Verstoppingen

0800-0705

24/7 Bereikbaar