[wp_social_ninja id="186" platform="reviews"]

Riool ontstoppen

[wp_social_ninja id="186" platform="reviews"]
VCA logo

Altijd bereikbaar
24/7

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

Dag en nacht bereikbaar op 0800-0705

Overal in nederland

Geen voorrij kosten

Locaties rioolontstoppen:

Riool ontstoppen is onze specialiteit

Een verstopte riolering kan ervoor zorgen dat de afvoering in uw woning niet meer goed doorstroomt. In het dagelijks leven kan dit voor u dan ook behoorlijke ergernissen opleveren. Sommige verstoppingen kunt u eventueel zelf verhelpen. Echter zijn verstoppingen in de riolering meestal hardnekkiger omdat u hier slecht bij kunt. Een riool ontstoppen is dan ook geen gemakkelijke klus.


U kunt echter rekenen op de diensten van MMA-ontstoppingsbedrijf. Wij komen bij u langs en inspecteren uw riool onder andere door gebruik te maken van een rioolcamera-inspectie. Hierdoor kunnen we direct de verstopping lokaliseren en gaan we daarna aan de slag met het verhelpen van de verstopping. Uiteraard gaan we altijd op  professionele manier te werk.


Heeft u nog geen last van een verstopping, maar merkt u wel dat het water in uw afvoering niet meer goed wegstroomt? Ook dan kunt u onze hulp inschakelen. Wij zorgen er namelijk voor dat u een mogelijke verstopping in de toekomst voorkomt.

Hoe riool ontstoppen bij ons werkt

Heeft u een verstopte riolering? Dat is vervelend want dit kan stankoverlast en een overstromende badkamer als gevolg hebben. Geen paniek, laat ons u helpen door uw riool grondig te laten ontstoppen!

Wij geven 3 maanden garantie op onze werkzaamheden!

2

Monteur onderweg

Wij plannen uw afspraak direct in en sturen een lokale monteur op pad. Binnen 30 minuten zijn we bij u.

Let op; wij rekenen géén voorrijkosten!

3

Starten werkzaamheden

Voordat de monteur aan het werk gaat, maakt hij een prijsopgave. Bij akkoord gaat hij direct voor u aan de slag. Hij gaat pas weg als het probleem opgelost is!

Zelf riool ontstoppen? Huur liever een expert in!

U kunt natuurlijk zelf proberen uw rioolontstopping te verhelpen. Maar als ervaren ontstoppingsdienst raden we u toch echt aan om het ons te laten doen. Door zelf maar dingen uit te proberen is de kans namelijk aanwezig dat u bepaalde materialen kunt beschadigen. En dat kan uw rioolontstopping alleen maar verslechteren!

Verstoppingen

24/7 Bereikbaar

Heeft u last van een rioolontstopping?
Wacht dan niet te lang en geef ons een belletje. Onze monteurs zijn goed opgeleid en binnen no-time bij u. 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp.